Usi de interior

Modele Usi

Usile din lemn masiv stratificat, beneficiaza de un design placut, rezistenta, (stratificarea acestora impiedicand contorsionarea lemnului in timp), iar diversitatea paletei de nuante, va ofera posibilitatea de a creea un stil aparte. Comercializam usi din lemn de tei, de la 800 ron si usi din lemn de stejar, de la 1000 ron. Pretul include: foaie de usa, toc, balamale cheder de etansare si broasca. La cerere se pot confectiona captuseli (extensia de toc, care imbraca grosimea peretelui).

Usile celulare, cu furnir natural, reprezinta alegerea optima, in care nuantele de lemn natur lacuit, usor de intretinut, scoate in evidenta nobletea lemnului din care sunt facute.

Usi Furnir :Usile de exterior au un aspect bine definit, conferind in acelasi timp siguranta caminului dumneavoastra. Toate produsele sunt executate la comanda, calitatea impecabila fiind singurul element ce se regaseste in toate produsele noastre.

Usi De Interior

Desi la amenajarea casei usile sunt lasate la sfarsit, achizitionarea usilor facute pe comanda trebuie inceputa din timp, intrucat procesul de fabricare dureaza mai mult ( un lucru normal avand in vedere ca fiecare usa se face pe dimensiunea care aveti nevoie), comparativ cu dimensiunile standard, unde de regula, comerciantii le au pe stoc, iar daca pretul este ca al unei usi standard, atunci a-ti facut o afacere buna pe termen lung.

Tocurile: sunt din lemn masiv de brad, placate cu furnir natural la nuanta foii de usa. Pervaze: din mdf furniruite la nuanta usii. Pretul acestor usi cu furnir de stejar sau mahon este de 500 ron.

Usi Lemn Masiv : Usile celulare se compun din: foaie de usa cu cadrul si traverse de ranforsare din lemn de brad, placat cu furnir natural, interiorul acestora fiind format din celule de mdf.

Usi Interior Cu aceasta garantie, va invitam sa va bucurati de tot ceea ce va poate oferi o usa, dincolo de functionalitea implicita. In acest sens, va punem la dispozitie atat mostrare si cataloage de materiale, texturi si interventii, cat si un numar mare de usi in showroom precum si in galerie, ce cuprinde o selectie a comenzilor din trecut, pentru a demonstra varietatea si potentialul urias de personalizare.

Modele Usi Desi la amenajarea casei usile sunt lasate la sfarsit, achizitionarea usilor facute pe comanda trebuie inceputa din timp, intrucat procesul de fabricare dureaza mai mult ( un lucru normal avand in vedere ca fiecare usa se face pe dimensiunea care aveti nevoie), comparativ cu dimensiunile standard, unde de regula, comerciantii le au pe stoc, iar daca pretul este ca al unei usi standard, atunci a-ti facut o afacere buna pe termen lung.

More results:
Usi Lemn Masiv Usi De Interior Usi Culisante

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s